Gravidfotografering i studio

Västerås

Gravidfotografering studio Västerås

Jag vill börja med att säga stort grattis till graviditeten!

Vägen till en graviditet kan vara enkel eller lång och längtansfull, men kan också dyka upp som en överraskning. En ny familjemedlem är på väg och med det väntar spännande förändringar och massor av förväntningar. Tänk att du bär på ett litet barn som du redan älskar av hela ditt hjärta! Någon som du längtar massor efter att få omfamna, lära känna och se hur han eller hon ser ut.

Med graviditeten kommer också förändringar i kroppen som kan upplevas väldigt olika. Kanske känner du dig obekväm i allt det nya som graviditeten innebär eller så har du aldrig känt dig mer tillfreds och vacker. 

Oavsett hur du upplever din graviditet är mitt fokus att lyfta dig och jag gör mitt bästa för att fånga den styrka och skönhet som finns i att du bär på ditt barn. Jag kommer att fånga förväntan, glädje och kärleken till ditt barn som du inom kort kommer att få träffa för första gången. Allt detta kommer du och din familj att kunna se tillbaka på och minnas för all framtid. 

Gravidfotografering i Studio Västerås
Gravidfotografering i studio Västerås
Gravidfotografering i studio Västerås

Jasmine Turandar

Gravidfotograf och barnmorska!

Standardfrågan på alla arbetsintervjuer – vem är du? Vad vill du säga om dig själv? Jag vet inte hur du känner för den frågan, men jag skulle behöva långt mycket mer tid än en arbetsintervju för att svara på det..

Kort och gott är jag barnmorska, fotograf, fru, vän, och mycket mycket mer. Jag älskar båda mina yrken – privilegiet att få komma mina medmänniskor så otroligt nära, att få vara en del av en liten del av någon annans liv. Det förtroendet driver mig framåt, varje dag.

Jag älskar att fotografera och skapa minnen, och det som ligger mig varmast om hjärtat är framförallt gravidfotografering. Fotografering för mig är ett sätt att förmedla känslor och skapa minnen som består, år efter år. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering för att Du ska få det absolut bästa och känna dig nöjd med dina bilder. Med mig bakom kameran hoppas jag att du ska känna dig avslappnad och trygg, och förhoppningsvis även glömma att det är en fotografering som du är på. 

Specialiserad gravidfotograf i Västerås

Gravidfotografering studio Västerås
Gravidfotografering studio Västerås
Gravidfotografering studio Västerås
Gravidfotografering studio Västerås

JAG VILL FÅNGA LUGNET, MAGIN OCH DEN ENORMA KRAFT SOM FINNS I DIN GRAVIDITET

Gravidfotografering studio Västerås
Gravidfotografering studio Västerås
Gravidfotografering studio Västerås

Vad är en gravidfotografering?

Gravidfotografering studio Västerås

Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att du ska glömma bort nervositeten och bli avslappnad framför min kamera.

Jag kommer att guida dig genom hela fotograferingen för att du ska se så vacker och avslappnad ut som möjligt. Vi skippar de avancerade poserna och kör på naturlig och avslappnad stil som funkar och passar fint till denna typ av fotografering.

Gravidfotografering studio Västerås

Exklusiv garderob

Vad vore en fotografering utan vackra kläder som gör att du känner dig extra fin? Vid en fotografering med mig får du tillgång till min lyxiga garderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering.

Det finns något för alla och du kan välja och vraka mellan färger och material, såsom tyllkreationer och spetsdrömmar för att nämna några. Jag har över 40 kreationer att välja mellan.

Gravidfotografering studio Västerås

Studio

När du bokar en studiofotografering är vi inte beroende av bra väder, utan vi är inomhus. Det innebär också att det på förhand är lättare att boka ett specifikt datum.

Min studio finns centralt i Västerås.

Gravidfotografering studio Västerås

Recensioner från tidigare kunder

Sååå.. Hur går det till?

1 - Kontakta mig

För det första – stort grattis – du är gravid! Du är dessutom sugen på att anlita mig som fotograf. Underbart ju, att vi redan klickat på håll.

Det första du gör är att fylla i bokningsformuläret längst ner denna sida. Jag kommer höra av mig med svar så snart som möjligt, oftast inom några dagar. Håll utkik även i skräpkorgen!

2- Betala bokningsavgiften

Bokningen är bekräftad när bokningsavgiften på 1000kr är betald .När tråkigheterna är avklarade får du tillgång till min guide inför fotografering och du kan bläddra bland alla klänningar i min lånegarderob och börja planera för din fotografering!

3- Planering

Vi har kontakt med varandra inför fotograferingen och planerar val av kläder och plats. Har du några funderingar eller önskemål finns jag här och svarar på dem längs vägen. 

Gravidfotografering höst

4- Fotograferingen

När vädret är bra, kalendrarna klaffar och magen har poppat, så ses vi och skapar magi. En dag som går ut på att få dig att känna dig stark, vacker och häftig som faktiskt skapar liv. Vi fotar i en noga utvald miljö, och jag tar med mig de klänningar som du har valt och du får byta om i mitt portabla tält på plats. Jag tar även med en jäkla massa härlig, peppig energi!

5- Redigering

Inom 3 veckor från fotograferingen ska ni få era bilder levererade. Det betyder att det är dags för mig att kliva in i redigeringsgrottan och få grotta ner mig (pun intended) i era bilder. Jag redigerar toner och färger, justerar ljus och skuggor, jag fokuserar alltså på ljus och miljö för att förstärka all magi från fotograferingen. Jag redigerar inte hy, bristningar eller lägger på smink i efterhand, så kom till fotograferingen sminkad så kommer du även känna dig vacker under fotograferingen!

6- Urval

Så var dagen kommen när du äntligen får ta del av bilderna och välja dina favoriter.. Ta ett glas med något gott, duka upp plockmaten och släng upp bildspelet på TVn!

Du får en länk till ett lyxigt onlinegalleri där du senare kan ladda ner bilderna direkt, eller dela dem i sociala medier om du önskar. Du kan ladda ner både högupplöst och webformat!

Du väljer dina bilder genom att gilla dem- liknande som på Instagram.

7- Leverans

Du får ca 1 vecka på dig att välja minst fem bilder som ingår i lilla paketet. Så fort slutfakturan sedan är betald kan du ladda ner dem. Vill du köpa fler bilder så säger du bara till mig så löser vi det, och du ser priserna för fler bilder i mina olika paket.

8- Slut?

Slutfakturan betalas och vi ses aldrig mer. Njaa, så hårt är det väl inte… För du vet väl om att jag fotograferar både familj och nyfödd också?

Gör det till en tradition att föreviga födelsedagar, årsdagar eller andra firanden. Såklart gör jag också parfotograferingar, om det är så att du och en partner vill passa på att få egentid bara ni (och jag då…).

Gravidkroppen i hela sin skönhet

Avklädda bilder – om du vill. 

Halvnaket, helnaket.. Avklätt med underkläder, någon snygg kimono eller skjorta? Du väljer!

Jag har noll problem med avklädda människor, och som ni ser kan det bli fantastiska resultat utan att visa för mycket! 🙂

Gravidfotografering studio Västerås

Fotopaket

Här nedan ser du vilka fotopaket som jag erbjuder. Paketen är samma i grunden, det som skiljer sig åt är antalet bilder som du vill köpa. Du behöver inte välja detta vid bokning, utan det går bra att bestämma när du väljer bilder. Minsta paketet är ”lilla paketet”.

I alla paket ingår fotografering 1-1,5 timme och lån av 1-2 klänningar.

Gravidfotografering studio Västerås

Lilla paketet

Ca. 1-1,5 timmes fotografering inkl. 5 bilder och lån av 1-2 klänningar.

4,500kr

Gravidfotografering studio Västerås

Mellan paketet

Ca. 1-1,5 timmes fotografering inkl. 10 bilder och lån av 1-2 klänningar.

5,500kr

Gravidfotografering studio Västerås

Stora paketet

Ca. 1,5 timmes fotografering inkl. alla utvalda bilder och lån av 1-2 klänningar.

6,500kr

KONTAKTFORMULÄR: