Välkommen till min lånegarderob!

Här nedan ser du vad som finns att låna till din fotografering

Storlek och passform

Klänningarna finns bara i en storlek, och de flesta av klänningarna passar de allra flesta med hjälp av lite trolleri med säkerhetsnålar och klämmor, så oroa dig inte för passformen. Är du osäker på någon specifik klänning eller storlek, så tveka inte att höra av dig så ska jag försöka guida dig i ditt klänningsval och vad som kan passa bäst till just dig!

Du behöver inte bestämma dig på en gång

Det är ingen brådska att bestämma vad du vill ha på dig på fotograferingen. Det räcker att jag får veta det någon dag före vår inbokade fotografering, så kika runt och fundera i lugn och ro. Det händer även att jag uppdaterar garderoben lite då och då, så kanske hinner något nytt trilla in i lånegarderoben som fångar dina ögon innan det är dags för din fotografering.

De klänningar som är i flera delar går självklart att kombineras med varandra eller med någon egen topp om du så önskar.

Kombinera olika delar?

De klänningar som är i flera delar går självklart att kombineras med varandra eller med någon egen del såsom en topp om du så önskar.

Vad finns i lånegarderoben?

Klänningar, sjalar och olika huvudbonader. Det finns i skrivandes stund 67 olika klänningar, kjolar och toppar att välja bland till din fotografering!

Först presenteras alla klänningar, följt av sjalar i både tyll och silke och längst ner på sidan hittar du vilka huvudbonader jag har att låna.

Klänningar

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Nummer 6

Nummer 7

Nummer 8

Nummer 9

Nummer 10

Nummer 11

Nummer 12

Nummer 13

Nummer 14

Nummer 15 (kommer inom kort)

Nummer 16

Nummer 17

Nummer 18

Nummer 19

Nummer 20

Nummer 21

Nummer 22

Nummer 23

Nummer 24

Nummer 25

Nummer 26

Nummer 27

Nummer 28

Nummer 29

Nummer 30

Nummer 31

Nummer 32

Nummer 33

Nummer 34

Nummer 35

Nummer 36

Sjalar

Huvudbonader, Halo Crowns & Tiaror

Kommer inom kort!