Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att du ska glömma bort nervositeten och bli avslappnad framför min kamera, och jag guidar dig genom fotograferingen för att du ska se så vacker och avslappnad ut som möjligt.

Exklusiva klänningar

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. Där hittar du bland annat ljuvliga spetsklänningar, vackra tyllkreationer och bohemiska virkade klänningar.  

Skicka en förfrågan

Skicka gärna in en förfrågan om fotografering så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag har begränsat antal fotograferingar under höstterminen i och med min pågående utbildning och tar därför endast emot ett begränsat antal fotograferingar.

Bokning

Om jag är ledig på ert önskade datum bokar vi in det.

Vid bekräftad bokning skickas en faktura ut på 25% som garanterar din bokning och dras av på slutfakturan.

Fotograferingen

Jag tar med mig de outfits du valt, och du får byta om i mitt portabla tält. Fotograferingen är väldigt naturlig utan avancerade poser, och jag gör mitt bästa för att få dig avslappnad. Vi fotograferar i ca. 1-1,5 timme. 

Oavsett om du känner dig bekväm i din gravida kropp eller inte så lovar jag att du kommer älska bilderna. Jag lägger ner mitt hjärta i att fånga hur stark och vacker du är i denna magiska stund i livet när du bär ditt barn.

Leverans av bilder

Efter fotograferingen lägger jag ner mycket kärlek på dina bilder och inom 1 vecka får du ett urval att välja dina favoriter från. 

Dina bilder levereras både högupplösta och internetanpassade som du får använda fritt.

Lilla paketet

Fotografering under 2 timmar
50 bilder

Det går självklart bra att köpa till fler bilder om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

5,000kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet. 

KONTAKTFORMULÄR:

IMG_0981

© Jasmine Turandar