Gravidfotograf
i Västerås

Utgår från Västerås och  fotograferar även i närliggande områden såsom Enköping, Eskilstuna, Bålsta, Uppsala & Örebro också. 
Tar även fotouppdrag i Stockholm, Södertälje & Karlstad from time to time.

Grattis!

En ny familjemedlem är på väg och med det väntar spännande förändringar och massor av förväntningar. Tänk att du bär på ett litet barn som du redan älskar av hela ditt hjärta! Någon som du längtar massor efter att få omfamna, lära känna och se hur hen ser ut. Kanske har inte din graviditet hittills varit så enkel och du kanske inte känt igen dig på sistone. Det kan vara väldigt tungt emellanåt, I know.. Men oavsett detta så är det mitt fokus att lyfta dig och jag gör mitt bästa för att fånga den styrka och skönhet som finns i att du bär på ditt barn. Jag kommer att fånga förväntan, glädje och kärleken till ditt barn som du inom kort kommer att få träffa för första gången. Allt detta kommer du och din familj att kunna se tillbaka på och minnas för all framtid. 

Den gravidfotograferande barnmorskan!

 

Bakom kameran finns alltså jag! Jag heter Jasmine och är 30 år, och hade du frågat för bara några år sedan så hade jag inte en aning om vad jag ville bli när jag var stor..

Jag älskar att fotografera och det som ligger mig varmast om hjärtat är gravidfotograferingar. Förutom foto är just graviditeter något som alltid fascinerat mig och det är även därför som jag har utbildat mig till barnmorska! Det är något magiskt kring graviditeter och att ett litet liv växer inuti kvinnans kropp.

Fotografering för mig är ett sätt att förmedla känslor och skapa minnen som består, år efter år. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering för att Du ska få det absolut bästa och känna dig nöjd med dina bilder. Med mig bakom kameran hoppas jag att du ska känna dig avslappnad och trygg, och förhoppningsvis även glömma att det är en fotografering som du är på. Du är dessutom i extra trygga händer med en barnmorska till fotograf 😉

BEDC3BCB-7210-4527-818A-0CDE0C30F067

Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att du ska glömma bort nervositeten och bli avslappnad framför min kamera, och jag guidar dig genom fotograferingen för att du ska se så vacker och avslappnad ut som möjligt. Vi skippar de avancerade poserna och kör på naturlig och avslappnad stil!

Exklusiv garderob

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. Där hittar du bland annat ljuvliga spetsklänningar, vackra tyllkreationer och bohemiska virkade klänningar.  Det finns något för alla!

Vackra miljöer

En fotografering med mig som din fotograf innebär naturen som vår fotostudio med vackert naturligt ljus. För att dina bilder ska bli så fina som möjligt lägger jag ner mycket tid på att hitta den bästa och finaste platsen för årstiden. 

Bokning

Det finns ingen specifik vecka som är bättre än en annan för gravidfotografering, men jag rekommenderar före graviditetsvecka 35. 

När det passar styrs helt enkelt utifrån hur magen växer och hur du som gravid mår. Efter graviditetsvecka 37 finns det ju en liten chans att bebis väljer att göra entré!

Vid bekräftad bokning skickas en faktura ut på en bokningsavgift på 1000kr. Denna garanterar din bokning och dras av på slutfakturan och totalbeloppet. Datumet är alltid flexibelt utifrån väder och hur du mår.

I samband med bokning får du även ett mail där du får tillgång till mitt galleri för att välja kläder till din fotografering. 

Fotograferingen

Jag tar med mig de klänningar som du har valt, och du får byta om i mitt portabla tält. Fotograferingen är väldigt naturlig utan avancerade poser, och jag gör mitt bästa för att få dig avslappnad. Vi fotograferar i ca. 1,5 timme. 

Oavsett om du känner dig bekväm i din gravida kropp eller inte så lovar jag att du kommer att älska bilderna. Jag lägger ner mitt hjärta i att fånga hur stark och vacker du är i denna magiska stund i livet när du bär ditt barn.

Covid 19

Det råder just nu en pandemi vilket troligen inte undgått någon. En vanlig fråga som jag får i dessa tider är om det går att göra en fotografering ändå. Svaret är ja!
Det går såklart bra och i slutändan är det hur du själv känner som avgör.

Det är extra viktigt att vi är uppmärksamma på symtom i dessa tider och ombokar vid sjukdom. Jag gör det jag kan och använder mycket handsprit (vilket jag som vårdpersonal är proffs på, hehe) och ev. munskydd vid nära kontakt. Fotograferingen sker på avstånd även utan pandemi då jag brukar stå över 2 meter ifrån modellen. Jag är dessutom vaccinerad mot covid (2 doser).

Leverans

Efter fotograferingen lägger jag ner mycket kärlek på dina bilder och inom 2 veckor får du en länk skickad till dig som leder dig till galleri med ett urval på ca. 40 bilder. Där kan ni välja era 10 favoriter från i lugn och ro.

Era bilder levereras sedan digitalt och högupplösta.

Din investering

Fotografering 1-1,5 timmar
2 valfria outfits från min exklusiva garderob
Bildgalleri online för val av bilder
10 digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

3000kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet. 
Bokningsavgiften återbetalas ej.

Bokningar just nu

BF Juli
3 tider kvar
BF Augusti
3 tider kvar
BF September
3 tider kvar
BF Oktober
3 tider kvar

Vanliga frågor

KONTAKTFORMULÄR:

BEDC3BCB-7210-4527-818A-0CDE0C30F067
Jag ser fram emot att få höra från dig!
/ Jasmine Turandar