Gravidfotograf
Västerås, Enköping & Stockholm

Grattis!

En ny familjemedlem är på väg och med det väntar spännande förändringar och massor av förväntningar. Tänk att du bär på ett litet barn som du redan älskar av hela ditt hjärta! Någon som du längtar massor efter att få omfamna, lära känna och se hur han eller hon ser ut. Kanske har inte din graviditet hittills varit så enkel och du kanske inte känt igen dig på sistone. Det kan vara väldigt tungt emellanåt, I know.. Men oavsett detta så är det mitt fokus att lyfta dig och jag gör mitt bästa för att fånga den styrka och skönhet som finns i att du bär på ditt barn. Jag kommer att fånga förväntan, glädje och kärleken till ditt barn som du inom kort kommer att få träffa för första gången. Allt detta kommer du och din familj att kunna se tillbaka på och minnas för all framtid. 

Gravidfotograf och Barnmorska!

 

Bakom kameran finns alltså jag! Jag heter Jasmine och är 30 år, och hade du frågat för bara några år sedan så hade jag inte en aning om vad jag ville bli när jag var stor..

Jag älskar att fotografera och det som ligger mig varmast om hjärtat är gravidfotografering. Förutom foto är just graviditeter något som alltid fascinerat mig och det är även därför som jag har utbildat mig till barnmorska! Det är något magiskt kring graviditeter och att ett litet liv växer inuti kvinnans kropp.

Fotografering för mig är ett sätt att förmedla känslor och skapa minnen som består, år efter år. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering för att Du ska få det absolut bästa och känna dig nöjd med dina bilder. Med mig bakom kameran hoppas jag att du ska känna dig avslappnad och trygg, och förhoppningsvis även glömma att det är en fotografering som du är på. 

Jasmine

Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att du ska glömma bort nervositeten och bli avslappnad framför min kamera, och jag guidar dig genom fotograferingen för att du ska se så vacker och avslappnad ut som möjligt. Vi skippar de avancerade poserna och kör på naturlig och avslappnad stil som funkar för alla.

Exklusiv garderob

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. Det finns något för alla och du kan välja och vraka mellan färger och material, såsom tyllkreationer och spetsdrömmar för att nämna några.

Vackra miljöer

En fotografering med mig som din fotograf innebär naturen som vår fotostudio med vackert naturligt ljus. För att dina bilder ska bli så fina som möjligt lägger jag ner mycket tid på att hitta den bästa och finaste platsen för årstiden. 

Mer information om bl.a. bokning och fotografering

Din investering

☆ Fotografering 1-1,5 timmar
☆ 2 valfria outfits från min exklusiva garderob
☆ Bildgalleri online för val av bilder
☆ 10 digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

3000kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet.
Bokningsavgiften återbetalas ej.

Vanliga frågor

Bokningar just nu

BF September & Oktober
1 tid kvar
BF November
3 tider kvar
BF December
3 tider kvar
BF Januari
3 tider kvar
BF Februari
3 tider kvar

KONTAKTFORMULÄR:

Jasmine
Jag ser fram emot att få höra från dig!
/ Jasmine Turandar