Modell call
Studiofotografering

MODELL CALL AVSLUTAT!

Portfoliofotografering i studio

Fredag 25 Augusti har jag hyrt en studio och har 3 tillgängliga platser till detta otroliga erbjudande! 

Jag söker dig: Som är gravid med en synlig mage eller mamma med en liten bebis.

Vad du får: En rabatterad fotografering med magiska klänningar, en enorm egoboost och fantastiska minnen av graviditeten eller med din nyfödda bebis. 

Är du intresserad?
Läs mer här nedan och fyll i formuläret nedan! 

Datum, tid och plats

Fredag 25 Augusti
Mellan kl. 13-17

Kopparlunden, Västerås

Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att du ska glömma bort nervositeten och bli avslappnad framför min kamera.

Jag kommer att guida dig genom hela fotograferingen för att du ska se så vacker och avslappnad ut som möjligt. 

Exklusiv garderob

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. I min garderob kan du välja och vraka mellan såsom färger och material. Är du nyfiken på vad som finns att välja på så kan du ta en titt via länken nedan.

Jasmine Turandar

Gravidfotograf och barnmorska!

Bakom kameran finns alltså jag! Mitt namn är Jasmine och jag är 32 år, och hade du frågat för bara några år sedan så hade jag inte en aning om vad jag ville bli när jag var stor.. Jag älskar att fotografera och skapa minnen för alla i familjen ♡ 

Fotografering för mig är ett sätt att förmedla känslor och skapa minnen som består, år efter år. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering för att Du ska få det absolut bästa och känna dig nöjd med dina bilder. 

Specialiserad gravid- och moderskapsfotograf i Västerås med stor erfarenhet av att framhäva moderskap och den gravida kroppen.

Recensioner från tidigare kunder

Din investering

2000kr

Ordinarie pris: 4500kr för fotografering med 5 bilder.

Avklädda bilder

Du som söker får gärna även vara bekväm med lite avklädda bilder, men det är absolut inte ett krav. Jag har noll problem med avklädda människor, och som ni ser kan det bli fantastiska resultat utan att visa för mycket! 🙂 Det framhäver den gravida kroppen så himla vackert i all sin glans!

Jag har nämligen en sjukt snyggt pärlhalsband/topp som jag väldigt gärna vill fota!

Villkor

Detta är en portfoliofotografering som erbjuds till rabatterat pris. Därför skiljer sig villkor åt från en vanlig kundfotografering.

 • Jag som fotograf bestämmer 2 outfits och styling till fotograferingen, självklart tar jag lite hänsyn till dina önskemål om det är något som du inte känner dig bekväm i för att skapa det material jag önskar till min portfolio.
 • Du som modell/kund får bestämma 1 valfri outfit. 
 • Jag guidar dig genom hela fotograferingen, det krävs ingen modell vana. 
 • Du kommer få ett kontrakt med villkoren från denna sida att skriva under före fotograferingen där du godkänner att bilder visas upp på hemsida, sociala medier och min normala marknadsföring.
 • Du behöver vara färdigfixad och redo för fotograferingen när det är din tur för fotografering, då jag kommer ha ett maxat schema denna dag och har fler kunder/modeller som väntar. Du står för att fixa eget smink och hår till fotograferingen.
 • Jag har avsatt tid för fotografering ca. 45 minuter per modell.
 • Du får 5 digitala bilder som du själv väljer ut från ett urvalsgalleri. Dessa levereras högupplösta samt webupplösta och du har fri användning för privat bruk på dessa bilder. 
 • Vid publicering online såsom instagram, Facebook eller andra hemsidor ska fotograf anges.
 • Levererade bilder får ej redigeras på något sätt. Bilderna levereras som en färdig produkt. Det betyder att de inte får beskäras eller använda filter (inte ens göra dom svartvita).
 • Bilderna levereras med full redigering gällande ljus, färg. Jag redigerar inte rynkor och fina linjer m.m. då jag framhäver din naturliga skönhet och därför känns det viktigt att inte redigera för mycket.  
 • Efter fotograferingen tas ett omdöme tacksamt emot.