Nyföddfotografering

Ett nytt litet liv är på väg. Kanske går ni ännu i väntans tider, eller till och med har hunnit välkomna er nya familjemedlem, stort grattis! En nyföddfotografering för att välkomna er nyaste familjemedlem och föreviga den speciella stunden i livet. Tiden går fort som alla säger och innan du hinner blinka har du en liten som springer omkring där hemma. Genom dessa bilder kan ni minnas tillbaka till hur liten er lilla bebis var och hur nytt allt var. 

För att få de klassiska sovande bebisbilderna rekommenderas att fotografering sker under bebisens första 10 levnadsdagar. Under denna period sover de fortfarande väldigt mycket och vaknar inte lika ofta under en fotografering.

Barnfotografering

Att fotografera barn kan vara bland det roligaste jag vet. Jag vet aldrig i förväg hur fotograferingen ska gå och vart den kommer leda. Barn är så roliga på det sättet, de hittar på egna vägar och följer inga regler. De sätter reglerna och jag som fotograf får försöka hänga med i svängarna. Fotograferingen sker utomhus för att ge utrymme för lek och bus för att fånga ditt barn på bild på bästa sätt!

Skicka en förfrågan

Skicka gärna in en förfrågan om fotografering så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag har begränsat antal fotograferingar under höstterminen i och med min pågående utbildning och tar därför endast emot ett begränsat antal fotograferingar.

Bokning

Om det finns en lämplig tid så bokar jag in dig. 

Vid bekräftad bokning skickas en faktura ut på 1000kr som garanterar din bokning och dras av på slutfakturan.

Leverans av bilder

Efter fotograferingen lägger jag ner mycket kärlek på dina bilder och inom 1 vecka får du ett urval av ca. 20 bilder att välja dina favoriter från. 

Dina bilder levereras både högupplösta och internetanpassade som du får använda fritt.

Din investering

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Fotografering 2-4 timmar där jag kommer hem till er
Bildgalleri online för val av bilder
10 digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

3,000kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Bokningsavgiften återbetalas ej. 

Din investering

BARNFOTOGRAFERING
Fotografering 1-1,5h timmar utomhus
Bildgalleri online för val av bilder
10 digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

3,000kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet. 

KONTAKTFORMULÄR:

IMG_0981

© Jasmine Turandar