Mommy & me
Fotograf i Västerås & Enköping

Hey mama!

Mommy & me fotografering är en minnesvärd fotografering där du får vackra foton på dig tillsammans med dina barn. Detta är perfekt eftersom det vanligtvis är vi kvinnor som fotograferar livet och familjen, där vi sällan själva hamnar på bilderna. Känner du igen dig? 

Keep on reading darling ♡

Mommy & Me

Livet och vardagen swooshar förbi i rasande fart och barnen växer upp så snabbt! Oftast är det mobilkameran som åker fram och förevigar de vardagliga ögonblicken i all hast. Och alltför ofta saknas en viktig person på bild tillsammans med barnen, du som mamma! 

Just därför finns denna typ av fotografering, där du kan få slappna av och lämna över kameran till ett proffs! Passa på att göra dig fin och låna en, två eller varför inte 3 klänningar av mig och få de där fina minnesvärda bilderna tillsammans med barnen.

Fotograf Jasmine Turandar

 

Bakom kameran finns alltså jag! Mitt namn är Jasmine och jag är 31 år, och hade du frågat för bara några år sedan så hade jag inte en aning om vad jag ville bli när jag var stor.. Jag älskar att fotografera och skapa minnen för alla i familjen 

Fotografering för mig är ett sätt att förmedla känslor och skapa minnen som består, år efter år. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering för att Du ska få det absolut bästa och känna dig nöjd med dina bilder. Med mig bakom kameran hoppas jag att du ska känna dig avslappnad och trygg, och förhoppningsvis även glömma att det är en fotografering som du är på. 

Jasmine

Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att ni ska glömma bort nervositeten och bli avslappnade framför min kamera. 

När vi fotograferar med barn är det bra att busa och leka under fotograferingen, och det är alltid på barnens villkor för bästa resultat.

Exklusiv garderob

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. Det finns något för alla och du kan välja och vraka mellan färger och material, såsom tyllkreationer och spetsdrömmar för att nämna några. Är du nyfiken på vad som finns att välja på så kan du ta en titt via länken nedan.

Vackra miljöer

En fotografering med mig som din fotograf innebär naturen som vår fotostudio med vackert naturligt ljus. 

För att dina bilder ska bli så fina som möjligt lägger jag ner mycket tid på att hitta den bästa och finaste platsen för årstiden. 

Vanliga frågor

Det finns inget rätt eller fel! Jag brukar rekommendera att vi fotograferar ca. 2-3 månader före BF, men det viktigaste är att det känns bra för dig och att magen har hunnit växa till sig. Detta kan betyda alltifrån gravidvecka 25 – 35!

Skulle det vara att du kommit på lite senare att du önskar en gravidfotografering är det inte hela världen, hör av dig så ser vi om jag har möjlighet att fota den närmaste tiden ♡

Med det sagt har jag fotat gravida som varit haft 1 dag kvar till BF och det gick hur bra som helst!

Efter överenskommelse och bokning letar jag upp en bra fotoplats för just din fotografering och hör av mig om var vi ska ses ca. 1 vecka före det är dags.

Med det sagt så reser jag gärna för att fota just dig! Och jag har många fotoplatser som jag är säker på att ni kommer att älska till era bilder.

PS. För resor över 10 mil (från Västerås) så utgår milersättning med 30kr/mil.

Var fotograferingen håller hus är alltid flexibelt. Jag bor i Västerås och i mitt arbete som barnmorska finns jag i Enköping om vardagarna, men jag reser gärna till andra närliggande städer också! 

Ps. Vid resa utanför Västerås tillkommer milersättning om 30kr/mil.

Era bilder får en lättare bildredigering, där jag fokuserar på ljus och miljö för att förstärka all magi från fotograferingen. Jag redigerar inte hy eller lägger på smink i efterhand, så kom till fotograferingen sminkad så kommer du även känna dig vacker under fotograferingen!

Med det sagt, självklart kan jag redigera någon enstaka finne eller flygande hårstrå men då får detta önskemål gärna komma så snart som möjligt. Redigering utöver detta debiteras 600kr per påbörjad timme efter överenskommelse.

Det är inte heller tillåtet att redigera levererade bilder, t.ex. med filter på instagram. Detta då bilderna levereras som en färdig produkt som återspeglar min stil som fotograf.

Det är väldigt vanligt och jag har full förståelse för det. Alla har vi något vi inte är nöjda med, och speciellt i en graviditet och barnafödande som förändrar så mycket i kroppen! Jag hjälper till att guida dig hur du ska röra dig och posera, men berätta gärna för mig om det finns någon del som du känner dig obekväm med så ska vi se till att framhäva dina bra sidor lite extra. På så vis hoppas jag att du ska känna dig bekväm framför kameran och i slutändan bli nöjd med resultatet 🥰

Vi bokar alltid om din fotografering kostnadsfritt vid dåligt väder, då det är viktigt för mig att du får en bra upplevelse och så fina bilder som möjligt.

Med dåligt väder menas kraftiga vindar, ösregn, hagel och snöstorm.

Under kallare perioder på året så går det fortfarande utmärkt att fotografera utomhus! För att du som står framför kameran inte ska frysa allt för mycket så har jag med mig små värmepåsar som vi gömmer innanför kläderna och i händerna. Vi fotograferar i mindre sessioner och är noga med att ta pauser där du som gravid får passa på att värma dig mellan tagningarna.

Jag fotograferar främst dig som gravid men erbjuder en kortare stund av fotograferingen tillsammans med din partner om ni båda skulle vilja det! Säg gärna till om detta i förhand och ha det i åtanke vid planering av outfits, då din partner gärna får försöka matcha dig klädmässigt. 

Absolut! Det går alldeles utmärkt att kombinera med en egen outfit och klänningar från min garderob. 

För att garantera din bokning och datum hos mig betalar du en bokningsavgift på 1000 kr. Denna summa dras sedan av på slutbeloppet som du sedan betalar efter fotograferingen och är inte återbetalningsbar 🙂

Exempel:
Bokad fotografering kostar 3500kr.
Bokningsavgift: 1000kr
Resterande belopp att betala: 2500kr vid leverans.

Det råder just nu en pandemi vilket troligen inte undgått någon. En vanlig fråga som jag får i dessa tider är om det går att göra en fotografering ändå. Svaret är ja! 

Fotograferingen sker på avstånd även utan pandemi då jag brukar stå över 2 meter ifrån modellen. Eventuell närkontakt sker vid t.ex. justering av klänningen. Jag har dessutom blivit fullvaccinerad under våren.

Din investering

Lilla paketet

☆ Fotografering ca. 45 min
1 valfri outfit att låna från min exklusiva garderob
☆ Bildgalleri online för val av bilder
3 högupplösta digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder i efterhand om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

2500kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet.
Bokningsavgiften återbetalas ej.

Stora paketet

☆ Fotografering 1-1,5 timmar
2-3 valfria outfits från min exklusiva garderob
☆ Bildgalleri online för val av bilder
10 högupplösta digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder i efterhand om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

3500kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet.
Bokningsavgiften återbetalas ej.

Bokningar just nu

Fotografering i Maj
2 tider kvar
Fotografering i Juni
3 tider kvar
Fotografering i Juli
4 tider kvar
Fotografering i Augusti
4 tider kvar

KONTAKTFORMULÄR: