Moderskapsfotografering

Fotografering i Västerås & Enköping

HEY MAMA
Moderskapsfotografering är en minnesvärd fotografering där du får vackra foton på dig tillsammans med dina barn. Detta är perfekt eftersom det vanligtvis är vi kvinnor som fotograferar livet och familjen, där vi sällan själva hamnar på bilderna. Känner du igen dig? 
Keep on reading darling ♡
Passa på att få fina bilder på dig och dina ögonstenar
Föregående bild
Nästa bild

Moderskapsfotografering

Livet och vardagen swooshar förbi i rasande fart och barnen växer upp så snabbt! Oftast är det mobilkameran som åker fram och förevigar de vardagliga ögonblicken i all hast. Och alltför ofta saknas en viktig person på bild tillsammans med barnen, du som mamma! 

Just därför finns denna typ av fotografering, där du kan få slappna av och lämna över kameran till ett proffs! Passa på att göra dig fin och låna en, två eller varför inte 3 klänningar av mig och få de där fina minnesvärda bilderna tillsammans med barnen. Låt någon proffesionellt få fånga dig på bild tillsammans med dina barn där du faktiskt också kan få känna dig fin på bild och inte behöva nöja dig en en halvbra bild mitt i det kaotiska vardagslivet. 

Jasmine Turandar

Gravidfotograf och barnmorska!

Bakom kameran finns alltså jag! Mitt namn är Jasmine och jag är 32 år, och hade du frågat för bara några år sedan så hade jag inte en aning om vad jag ville bli när jag var stor.. Jag älskar att fotografera och skapa minnen för alla i familjen ♡

Fotografering för mig är ett sätt att förmedla känslor och skapa minnen som består, år efter år. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i varje enskild fotografering för att Du ska få det absolut bästa och känna dig nöjd med dina bilder. Med mig bakom kameran hoppas jag att du ska känna dig avslappnad och trygg, och förhoppningsvis även glömma att det är en fotografering som du är på. 

Specialiserad gravid- och moderskapsfotograf med utgångspunkt i Västerås, men reser gärna till andra städer för just din fotografering.

Lekfull fotografering

När vi fotograferar med barn är det bra att busa och leka under fotograferingen, och det är alltid på barnens villkor för bästa resultat.

Jag brukar ge enkla instruktioner och hitta på lekar tillsammans med barnen för att det ska bli en så bra upplevelse som möjligt för hela familjen

Exklusiv garderob

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. Det går lika bra att ha egna kläder får vid fotograferingen också och självklart kan du kombinera 🤎

I min garderob kan du välja och vraka mellan såsom färger och material. Är du nyfiken på vad som finns att välja på så kan du ta en titt via länken nedan.

Vackra miljöer

En fotografering med mig som din fotograf innebär naturen som vår fotostudio med vackert naturligt ljus. 

För att dina bilder ska bli så fina som möjligt lägger jag ner mycket tid på att hitta den bästa och finaste platsen för årstiden. Det går givetvis bra att lämna önskemål om typ utav plats. 

Recensioner från tidigare kunder

Vanliga frågor

Efter överenskommelse och bokning letar jag upp en bra fotoplats för just din fotografering och hör av mig om var vi ska ses någon dag före det är dags.

Med det sagt så reser jag gärna för att fota just dig! Och jag har många fotoplatser som jag är säker på att ni kommer att älska till era bilder.

PS. För resor över 10 mil (från Västerås) så utgår milersättning med 50kr/mil.

Var fotograferingen håller hus är alltid flexibelt. Jag bor i Västerås och i mitt arbete som barnmorska finns jag i Enköping om vardagarna, men jag reser gärna till andra närliggande städer också! 

Ps. Vid resa utanför Västerås tillkommer milersättning om 50kr/mil.

Era bilder får en lättare bildredigering, där jag fokuserar på ljus och miljö för att förstärka all magi från fotograferingen. Jag redigerar inte hy eller lägger på smink i efterhand, så kom till fotograferingen sminkad så kommer du även känna dig vacker under fotograferingen!

Med det sagt, självklart kan jag redigera någon enstaka finne eller flygande hårstrå men då får detta önskemål gärna komma så snart som möjligt. Redigering utöver detta debiteras 800kr per påbörjad timme efter överenskommelse.

Det är inte heller tillåtet att redigera levererade bilder, t.ex. med filter på instagram. Detta då bilderna levereras som en färdig produkt som återspeglar min stil som fotograf.

Det är väldigt vanligt och jag har full förståelse för det. Alla har vi något vi inte är nöjda med, och speciellt i en graviditet och barnafödande som förändrar så mycket i kroppen! Jag hjälper till att guida dig hur du ska röra dig och posera, men berätta gärna för mig om det finns någon del som du känner dig obekväm med så ska vi se till att framhäva dina bra sidor lite extra. På så vis hoppas jag att du ska känna dig bekväm framför kameran och i slutändan bli nöjd med resultatet 🥰

Vi bokar alltid om din fotografering kostnadsfritt vid dåligt väder, då det är viktigt för mig att du får en bra upplevelse och så fina bilder som möjligt.

Med dåligt väder menas kraftiga vindar, ösregn, hagel och snöstorm.

Absolut! Det går alldeles utmärkt att kombinera med en egen outfit och klänningar från min garderob. 

För att garantera din bokning och datum hos mig betalar du en bokningsavgift på 1000 kr. Denna summa dras sedan av på slutbeloppet som du sedan betalar efter fotograferingen och är inte återbetalningsbar 🙂

Exempel:
Bokad fotografering kostar 3500kr.
Bokningsavgift: 1000kr
Resterande belopp att betala: 2500kr vid leverans.

Din investering

Här nedan kan du se de olika paketen jag erbjuder för fotografering och du behöver inte välja på förhand vilket paket du önskar, det går bra att välja i samband med leverans.

Gemensamt för alla paket är:
☆ Bildgalleri online för val av bilder samt enkel nedladdning
☆ Guide: Inför er fotografering- vad som är bra att tänka på
☆ Möjlighet att låna någon av mina exklusiva klänningar till fotograferingen

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning om du skulle må dåligt längre fram i din graviditet. Bokningsavgiften återbetalas ej.

Lilla paketet

Fotografering 1 timme inkl. 5 högupplösta bilder

4500kr

Mellan paketet

Fotografering 1 timme inkl. 10 högupplösta bilder

5500kr

Stora paketet

Fotografering 1 timme inkl. alla utvalda bilder (ca. 25-30st)

6500kr

Bokningar just nu

Senast uppdaterad 2023-07-04

Fotografering i Sommar
1 tid kvar
Fotografering i Höst
2 tider kvar
Fotografering i Vinter
2 tider kvar

Redo att boka?

Bokningsförfrågan