Avslappnad fotografering

Det behövs ingen modellvana utan jag gör mitt bästa för att du ska glömma bort nervositeten och bli avslappnad framför min kamera, och jag guidar dig genom fotograferingen för att du ska se så vacker och avslappnad ut som möjligt.

Exklusiva klänningar

Du får tillgång till min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar att låna till din fotografering. Där hittar du bland annat ljuvliga spetsklänningar, vackra tyllkreationer och bohemiska virkade klänningar.  

Vackra miljöer

Jag fotograferar för det mesta ute i naturen och i vackert naturligt ljus. För att dina bilder ska bli så fina som möjligt lägger jag ner mycket tid på att hitta den rätta platsen. Oavsett vilken årstid du har BF så kommer du få den finaste platsen för säsongen.

Fotograf

 

Jag älskar att fotografera människor och alltför ofta önskar jag själv att jag hamnade på fina bilder lite mer. Därför vill jag erbjuda fotograferingar ”bara för att”.

Är du som jag och önskar att du också får fina bilder på dig själv utan någon särskild anledning såsom en gravidmage eller att du står som brud? Då är detta för dig!

Kanske har du till och med någon särskild idé om en bild som du vill förverkliga? Tveka inte att höra av dig, jag älskar att spåna på idéer och förverkliga drömmar till verklighet!

Din investering

Fotografering 1-2 timmar
1 valfri outfit från min exklusiva garderob
Bildgalleri online för val av bilder
5 digitala bilder med fri användning

Det går självklart bra att köpa till fler bilder om ni önskar det.

Enstaka extra bild: 300kr/bild.
10 extra bilder: 1500kr

3,000kr

Du betalar 1000kr vid bokning för att garantera ditt datum, och resterande i samband med din bildleverans. Bokningsavgiften återbetalas ej.

Skicka en förfrågan

Skicka gärna in en förfrågan om fotografering så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag har begränsat antal fotograferingar under höstterminen i och med min pågående utbildning och tar därför endast emot ett begränsat antal fotograferingar.

Bokning

Om det finns en lämplig tid så bokar jag in dig. 

Vid bekräftad bokning skickas en faktura ut på 1000kr som garanterar din bokning och dras av på slutfakturan.

Du får även tillgång till mitt galleri för att välja kläder till din fotografering. Under tiden rekar jag passande fotoplatser till just din fotografering!

Fotograferingen

Jag tar med mig de outfits du valt, och du får byta om i mitt portabla tält. Fotograferingen är väldigt naturlig utan avancerade poser, och jag gör mitt bästa för att få dig avslappnad. Vi fotograferar i ca. 1-1,5 timme. 

Oavsett om du känner dig bekväm i din kropp eller inte så lovar jag att du kommer älska bilderna. Jag lägger ner mitt hjärta i att fånga hur stark och vacker du är.

Leverans av bilder

Efter fotograferingen lägger jag ner mycket kärlek på dina bilder och inom 1 vecka får du ett urval av ca. 20 bilder att välja dina favoriter från. 

Dina bilder levereras både högupplösta och internetanpassade som du får använda fritt.

KONTAKTFORMULÄR:

IMG_0981

© Jasmine Turandar