Noxine

Din fotograf med utgångspunkt i Västerås

Noxine är din fotograf i Västerås med inriktning på gravid, moderskap, och bröllop! 

Då och då händer det även att jag fotograferar familjer, barn och nyfödda, så är detta något ni funderar på är ni självklart välkomna med en förfrågan. 

Förutom fotograferandet blev jag färdig barnmorska 2021 och arbetar i dagsläget på en barnmorskemottagning i Enköping. Som fotograf har jag ett särskilt intresse för gravidfoto, kan man bli mer nischad än så?

 

"A good snapshot stops a moment from running away "

Jasmine Turandar

Fotografen bakom kameran

Vad jag är inriktad på:

Gravidfotografering

Går du i väntans tider? Grattis! En ny familjemedlem är på väg och med det väntar spännande förändringar och massor av förväntningar. Att vara gravid är något alldeles särskilt och fantastiskt, och du förtjänar att hyllas, känna dig vacker och få fina minnen av denna stund i livet!

Vid en gravidfotografering får du låna fantastiska klänningar och jag gör mitt bästa för att fånga den styrka och skönhet som är din graviditet.

 

Moderskapsfotografering

Livet och vardagen swooshar förbi i rasande fart och barnen växer upp så snabbt! Oftast är det mobilkameran som åker fram och förevigar de vardagliga ögonblicken i all hast. Och alltför ofta saknas en viktig person på bild tillsammans med barnen, du som mamma!

Just därför finns denna typ av fotografering, där du kan få slappna av och lämna över kameran till ett proffs! Passa på att göra dig fin och låna en, två eller varför inte 3 klänningar av mig och få de där fina minnesvärda bilderna tillsammans med barnen. Jag förevigar gärna amningsbilder på dig och lillen också.

Bröllopsfotograf Västerås Enköping Västmanland

Bröllopsfotografering

Det är dags att säga ”I do” och fira kärleken! Det är er stora dag och ni behöver ett proffs som fångar alla era fina ögonblick under dagen så att ni kan slappna av och njuta! 

Gifter ni er i höst & vinter och saknar fotograf? Skicka iväg en förfrågan så ser vi om jag är tillgänglig på er dag.

Jag tar emot bokningar för 2023!
Välkommen med er förfrågan.

Önskar du köpa ett presentkort?

Snapshots, moments, mere seconds: as fragile and beautiful and hopeless as a single butterfly, flapping on against a gathering wind.

Min förhoppning och ambition är att skapa oförglömliga minnen för dig och din familj att minnas tillbaka till.