by Noxine, din fotograf i Västerås, Enköping & Stockholm

Din fotograf i Västerås med inriktning på gravidfotografering, porträtt och bröllop! Då och då händer det även att jag fotograferar familjer, barn och nyfödda, så är detta något ni funderar på är ni självklart välkomna med en förfrågan! 

Förutom fotograferandet blev jag färdig barnmorska 2021 och arbetar i dagsläget på en barnmorskemottagning i Enköping. Som fotograf har jag ett särskilt intresse för gravidfoto, kan man bli mer nischad än så?

 

"A good snapshot stops a moment from running away "

Jasmine

Vad jag är inriktad på:

Gravidfotograf Västerås Enköping Gravidfotografering

Gravidfotografering

Går du i väntans tider? Grattis! En ny familjemedlem är på väg och med det väntar spännande förändringar och massor av förväntningar. Att vara gravid är något alldeles särskilt och fantastiskt, och du förtjänar att hyllas, känna dig vacker och få fina minnen av denna stund i livet!

Vid en gravidfotografering får du låna fantastiska klänningar och jag gör mitt bästa för att fånga den styrka och skönhet som är din graviditet.

 

Mommy & Me-fotografering

Livet och vardagen swooshar förbi i rasande fart och barnen växer upp så snabbt! Oftast är det mobilkameran som åker fram och förevigar de vardagliga ögonblicken i all hast. Och alltför ofta saknas en viktig person på bild tillsammans med barnen, du som mamma!

Just därför finns denna typ av fotografering, där du kan få slappna av och lämna över kameran till ett proffs! Passa på att göra dig fin och låna en, två eller varför inte 3 klänningar av mig och få de där fina minnesvärda bilderna tillsammans med barnen.

Bröllopsfotograf Västerås Enköping Västmanland

Bröllopsfotografering

Det är dags att säga “I do” och fira kärleken! Det är er stora dag och ni behöver ett proffs som fångar alla era fina ögonblick under dagen så att ni kan slappna av och njuta! 

 

Snapshots, moments, mere seconds: as fragile and beautiful and hopeless as a single butterfly, flapping on against a gathering wind.

Min förhoppning och ambition är att skapa oförglömliga minnen för dig och din familj att minnas tillbaka till.